PROPOSICIÓ DE NO DE LLEI SOBRE EL METRO A BÈTERA

A LA MESA DE LES CORTS


Enric Morera i Català, Síndic del Grup Parlamentari Compromís, d’acord amb el que disposa l’article 160 i següents del RC, presenta la següent Proposició no de llei, de tramitació ordinària.

EXPOSICIÓ DE MOTIUS:

El mes d'octubre de 2008 la Gerent de FGV –Na Marisa Gracia- difongué públicament davant els mitjans de comunicació que milloraria la freqüència de trens fins a Bétera a finals de 2009. Per realitzar aquesta millora en les freqüències era necessari el desdoblament de la via a la parada de Psiquiàtric i altres millores (no explicades) al tram Seminari-Bétera.
Vist que les obres no avançaven, des del Grup Parlamentari Compromís, el 16 de novembre de 2009, preguntarem directament al Conseller Mario Flores quan començarien eixes obres.
El Conseller Mario Flores contestà el 21 de desembre que les obres s’iniciarien durant el segon trimestre de 2010.
Ja que els terminis anunciats pel Conseller finalitzen en breu, i no hem vist que s’inicie cap obra en el tram Seminari-Bétera de la Línia 1

És per això que presentem la següent:

PROPOSTA DE RESOLUCIÓ

1. Les Corts insten el Consell i concretament a la Conselleria d’Infraestructures i Transport a què s’inicien, urgentment, les obres de millora en el tram Seminari-Bétera que permeten una millora de les freqüencies de metro per als veïns/es de Bétera abans que finalitze l’any 2010.

2. El Consell retrà compte, davant les Corts, del compliment d’esta Resolució en el termini de tres mesos des de la seua aprovació.


Les Corts, 9 d’agost 2010


Enric X. Morera i Català